foto: Lia Tătar   

       Lansări de carte:

Lansarea unei cărți pentru scriitorul ei înseamnă botezul noului născut. Poate de aceea emoțiile sunt atât de puternice, aproape evlavioase. Nu-mi amintesc de nicio altă ocazie la care să fi trebuit să vorbesc public – și în cariera mea de medic au fost destule – în care să adun atâta emotivitate. Ia ceva timp pentru ca o carte să vadă lumina tiparului! Apoi, cu sentimente parentale, scriitorul o trimite în lume, dorindu-i succes. Nu este o despărțire, ci o speranță că își va desăvârși menirea.

Dincolo de aceste trăiri mai există una, la fel de puternică: întâlnirea cu cititorii! De cele mai multe ori emoțiile autorului se conjugă cu cele ale celor prezenți, se împletesc, se înmulțesc și se ridică la pătrat.

Simona Mihuțiu

ORADEA - 15 ian. 2019

Cred că nu am mai fost atât de emoționată de foarte mult timp ca atunci, la botezul primului meu copil, „Fereastră spre mâine”. Lansarea de la Oradea a adunat peste 130 de persoane cu care am împărțit aceste emoții.

CLUJ NAPOCA - 15 feb. 2019

Clujul, orașul în care am petrecut cei mai frumoși ani ai tinereții, este orașul în care distinsul compozitor,  dirijor și poet, Constantin Rîpâ mi-a spus: „Să scrii și următorul roman, altfel acesta va rămâne ca un copil abandonat”. Au fost cuvinte care au mișcat un resort interior și, astfel, a apărut și al doilea roman, „Destinul, o jucărie stricată”, un an mai târziu.

BUCUREȘTI - 29 mar. 2019

Orașul care mi-a arătat puterea prieteniei. Emoțiile nu au fost deloc mai mici decât la Oradea sau la Cluj. Cel mai minunat lucru la aceste lansări este întâlnirea cu colegii, prietenii, rudele, cititorii cunoscuți și necunoscuți. 

Cărțile Simonei Mihuțiu sunt publicate la Editura Total Publishing și pot fi cumpărate online de pe libris.ro, carturesti.ro și librarie.net.