foto: Lia Tătar   

Dublă lansare de carte la ORADEA:

 

”Povestiri de la Senior Help”

și

”Când întâmplările te găsesc”

       Chiar de Ziua Izvorului Tămăduirii, în 21 aprilie 2023 a avut loc la Oradea, în cadrul festiv al restaurantului The Elite, lansarea celor mai noi cărți ale mele: ”POVESTIRI DE LA SENIOR HELP” și ”CÂND ÎNTÂMPLĂRILE TE GĂSESC”.

       A fost o seară specială, cu invitați formidabili: poetul, publicistul și marele om de cultură Nicolae Băciuț, conf. Carmen Man, în calitate de prietenă, dar și din partea editurii Total Publishing, doamna Luminița Moga – din partea Bibliotecii Județene Gheorghe Șincai, Oradea, profesor Juliana Păcurar - sufletul asociației Kiwanis, Ramona Novicov – critic de artă.

       Actrița Alina Vicoveanu a recitat impecabil câteva poezii de-ale mele, iar Magda Puskas și Rareș Suciu ne-au încântat cu muzica lor. Magda mi-a făcut o mare supriză, punând pe note versurile poeziei mele, „Parola”.
       Dar la reușita acestui eveniment au contribuit toți cei peste 120 de partcipanți care m-au onorat, partcipând la acest eveniment cultural. Le sunt recunoscătoare tuturor!

Simona Mihuțiu

Video:

Galerie foto:

Foto: Andrea B. Csiki, Camelia Busu, Lia Tătar și de la participanți la lansare

Cărțile Simonei Mihuțiu sunt publicate la Editura Total Publishing și pot fi cumpărate online de pe libris.ro, carturesti.ro și librarie.net.